EduCardia Prima întâlnire față în față

Proiectul Erasmus+ EduCardia a fost lansat oficial în februarie 2022. EduCardia este coordonat de Universitatea Națională Tehnică din Atena. Acesta reunește 4 parteneri din diferite țări și își propune să dezvolte o metodologie de evaluare axată pe evaluarea și îmbunătățirea competențelor socio-emoționale ale elevilor din învățământul primar și gimnazial. Întâlnirea de lansare a proiectului a avut loc la Atena pe 16 și 17 iunie, ca un eveniment hibrid.

Proiectul de trei ani EduCardia va produce rezultate specifice care includ Specificația metodologiei de evaluare EduCardia (Rezultatul 1), lansarea Modelului EmoSocio IE, inclusiv specificarea acestuia (raportul), setul de itemi (întrebări) și specificarea ontologiei (Rezultatul 2), dezvoltarea materialuli de instruire SEL pentru profesori (Rezultatul 3), un set de activități în persoană și online, dezvoltarea și furnizarea printr-un depozit digital (Rezultatul 4), lansarea setului de instrumente psihometrice deschise (EmoSociograme) și documentația relevantă (Rezultatul 5) și producerea unui set de rezultate ale evaluării și lecții învățate, pe baza studiilor de evaluare în școlile din învățământul primar și gimnazial (Rezultatul 6).

Sprijinul Comisiei Europene pentru producerea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului, care reflectă doar opiniile autorilor, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru nicio utilizare a informațiilor conținute în aceasta. (Proiect nr. 2021-1-EL01-KA220-SCH-000032806).